Heerlijk slapen op een waterbed

De Bedstee behoort tot de pioniers op vlak van waterbedden. Aanvankelijk specialiseerden wij ons volledig in waterbedden, later voegden we lattenbodems en boxsprings toe aan ons gamma. 

 

Een unieke slaapervaring

Miljoenen mensen wereldwijd vinden een waterbed het ultieme slaapcomfort. De matras van een waterbed past zich perfect aan je lichaam aan. De ingebouwde stabilisatoren verhinderen dat het bed na een beweging nadeint en kunnen worden uitgerust met extra bekkensteun. Een waterbed zorgt voor een unieke slaapervaring. 

 

Altijd de juiste temperatuur

Een waterbed ligt niet alleen zalig, je bent ook zeker van de juiste slaaptemperatuur. De ingebouwde verwarming garandeert dat je ’s winters nooit in een koud bed moet gaan slapen. ’s Zomers zet je de temperatuur enkele graadjes lager om heerlijk fris te genieten van je nachtrust.  

De warmte van een waterbed helpt je om je spieren te relaxeren en zorgt voor betere doorbloeding.

De gelijkmatige ondersteuning in combinatie met de regelbare warmte maken van een waterbed een effectief instrument om de pijn te verlichten bij diegenen die aan reumatische aandoeningen lijden.

 

Altijd hygiënisch slapen

Een waterbed is een perfect hygiënisch slaapsysteem: de watermatras is ondoordringbaar voor vuil en huidschilfers. Met een vinylreiniger maak je de watermatras eenvoudig proper. De cover over de matras kan regelmatig gewassen of gereinigd worden en is dus ideaal voor mensen met allergieën voor bijvoorbeeld huisstofmijt.

Bekijk enkele mogelijkheden van waterbedden

De Bedstee-waterbedden-ondersteuning
De Bedstee-waterbedden-ondersteuning
De Bedstee-waterbedden-opbouw
De Bedstee-waterbedden
De Bedstee-waterbedden-met lades en safe
De Bedstee-waterbedden-cover met middenrits

Maak je afspraak in onze showroom.

Of kom vrijblijvend langs tijdens de openingsuren.