NU tot 30% GOEDKOPER dan vroeger!

De perfecte matras voor optimaal slaapcomfort

De matras vormt één van de belangrijkste onderdelen van je bed. Of je nu houdt van hard of van zacht slapen, wij hebben voor iedereen de juiste matras in huis. De ideale matras hangt bovendien sterk af van het onderliggende bedsysteem: boxspring of lattenbodem. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmatrassen, zodat je voor minstens tien à vijftien jaar hygiënisch slaapt zonder doorzakken. 

Ook voor onze matrassen zijn de mogelijkheden eindeloos:

  • Afhankelijk van je type bodem, kan je opteren voor een matras met grote of kleine pocketveren, een matras in latex of natuurlatex, of met Gelpulse of Geltex (voor koeler slaapcomfort), …
  • Al onze matrassen bevatten minimaal 5 of 7 comfortzones voor de juiste ondersteuning op de specifieke plaatsen: schouders, bekken en heupen. 
  • Voor de afdeklaag adviseren wij met het oog op extra slaapcomfort meer dikte dan standaard voorzien. Zo zijn onze afdeklagen 4 à 5 centimeter dik in plaats van standaard 2,5 centimeter. 
  • Heb je last van ontstekingspijnen  (reuma, fibromealgie, CVS, ...) of wil je gewoon super comfortabel slapen? Probeer dan zeker onze exclusieve Aircosleep matrassen met extra 'topper inside'.
  • Heb je last van allergie of wil je gewoon steeds in een hygiënisch bed slapen? Onze Aircosleep kussenslopen, matrashoezen en -beschermers zijn wasbaar, 4-zijdig afritsbaar, dubbel elastisch, schimmelwerend, antibacterieel, antistatisch en huismijtwerend!

Omdat de keuze van een matras zo belangrijk is, is het aangeraden om de verschillende types en hardheden in onze winkel uit te proberen.

Bekijk enkele mogelijkheden van matrassen

De Bedstee-matrassen-pocketverenmatrassen-meerdere modellen (grote en kleine veren)
De Bedstee-matrassen-pocketverenmatrassen-meerdere modellen (grote en kleine veren)
De Bedstee-matrassen-kwaliteitsvolle (wasbare) matrashoezen
De Bedstee-matrassen-Aero Anatomic 3000 Gelpulse
De Bedstee-matrassen-Swissflex-Versa22 Geltex
De Bedstee-matrassen-Swissflex-Versa24 Natuurlatex-wasbare matrashoes
De Bedstee-matrassen-Swissflex-Versa20 Natuurlatex-wasbare matrashoes
De Bedstee-matrassen-Innergetic latex

Maak je afspraak in onze showroom.

Of kom vrijblijvend langs tijdens de openingsuren.