De perfecte matras voor optimaal slaapcomfort

De matras vormt één van de belangrijkste onderdelen van je bed. Of je nu houdt van hard of van zacht slapen, wij hebben voor iedereen de juiste matras in huis. De ideale matras hangt bovendien sterk af van het onderliggende bedsysteem: boxspring of lattenbodem. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmatrassen, zodat je voor minstens tien à vijftien jaar hygiënisch slaapt zonder doorzakken. 

Ook voor onze matrassen zijn de mogelijkheden eindeloos:

  • Afhankelijk van je type bodem, kan je opteren voor een matras met grote, kleine of dubbele pocketveren, een matras in latex of natuurlatex, Gelfresh of Geltex (voor koeler slaapcomfort), …
  • Al onze matrassen bevatten minimaal 7 comfortzones voor de juiste ondersteuning op de specifieke plaatsen: schouders, bekken en heupen. 
  • Voor de afdeklaag adviseren wij met het oog op extra slaapcomfort meer dikte dan standaard voorzien. Zo zijn onze afdeklagen 4 à 5 centimeter dik in plaats van standaard 2,5 centimeter. 

Omdat de keuze van een matras zo belangrijk is, maken wij graag alle tijd vrij om de verschillende types in onze winkel uit te proberen.

Bekijk enkele mogelijkheden van matrassen

De Bedstee-matrassen
De Bedstee-matrassen
De Bedstee-matrassen-kwaliteitsvolle matrashoezen
De Bedstee-matrassen-Aero Anatomic 3000 Gel
De Bedstee-matrassen-Gelfresh pocket
De Bedstee-matrassen-Versa22 Geltex
De Bedstee-matrassen-Versa24 Latex
De Bedstee-matrassen-Versa24 Latex-wasbare matrashoes

Maak je afspraak in onze showroom.

Of kom vrijblijvend langs tijdens de openingsuren.